Oranje Logo De Kattentrainer Kat

Speciaal aanbod voor jou!

Masterclass Vuurwerkangst

Training & Management
voor katten

Heeft jouw kat angst voor vuurwerk? Wil jij jouw kat zoveel mogelijk de stress rondom vuurwerk ontnemen? Wil jij voorkomen dat jouw kitten vuurwerkangst ontwikkelt tijdens zijn eerste Oud & Nieuw?

Dan is deze Masterclass Vuurwerkangst voor jou. Met goede training kun je namelijk de vuurwerkangst van jouw kat verminderen.

Tijdens de masterclass vertel ik je precies hoe goede vuurwerktraining eruit ziet en wat jij verder nog kunt doen om de vuurwerkangst van jouw kat te verminderen. 

€ 35,- 

Thema’s die aan bod komen:

Extra’s:

Binnen 3 weken was de angst van mijn kat drastisch verminderd

Ik ben niet alleen trainer, maar ik ben ook een ervaringsdeskundige. Mijn kat Ivy had een prima eerste Oud & Nieuw. Ze zat zelfs ontspannen in de vensterbank naar het vuurwerk te kijken. Haar tweede decembermaand was echter compleet anders. Ze gromde en vluchtte naar de badkamer bij elke vuurwerkknal en was compleet in de stress.

Wat de reden ook moge zijn: ze had een angst voor vuurwerk ontwikkeld. Het jaar erop na het volgen van een webinar over vuurwerkangst, begon ik in november alsnog met geluidstraining. Elke dag koppelde ik het geluid van vuurwerk (op laag volume) aan haar favoriete snack. Ook als er al echt vuurwerk werd afgestoken, beloonde ik haar direct. Ik merkte al vooruitgang en probeerde haar ook op andere manieren zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ik bleef huiverig voor hoe ze haar derde Oud & Nieuw zou beleven…

Nou, die angst die ik had, was nergens voor nodig! Ivy voelde zich niet genoodzaakt om te vluchten naar de badkamer. Ze hoefde geen gebruik te maken van de extra schuilplekken die ik voor haar had neergezet. We hebben gewoon heerlijk samen gespeeld en gesnackt rond middernacht. Appeltje, eitje! Echt een wereld van verschil.

Inmiddels heb ik, na het volgen van meerdere webinars & trainingen van verschillende gedragstherapeuten, wetenschappers en trainers, mijn eigen trainingsmethode ontwikkeld om angst bij mijn katten te verminderen. Recent heb ik hiermee nog binnen drie weken Ivy’s angst voor het luchtalarm drastisch weten te verlagen. 

Dat gun ik elke kat. Wil jij ook dat jouw kat minder angst en stress hoeft te ervaren van vuurwerk (of andere harde geluiden)? Neem dan deel aan mijn Masterclass Vuurwerkangst.

Mijn kat Ivy zittend op een yogablok (startbutton) tijdens haar geluidstraining
Mijn kat Ivy zittend op haar yogablok tijdens haar geluidstraining voor het luchtalarm

Voor een beter welzijn van jouw kat

'Mijn kat is gewoon angstig aangelegd.'

Ik hoor het vaker. ‘Mijn kat is gewoon erg angstig aangelegd’. Alsof het een voldongen feit is waar nooit verandering in kan komen. Voor mij klinkt het meer als een excuus om er niets aan te hoeven doen, want de kat is nou eenmaal zo. Dat vind ik zo zonde!

Er is zoveel dat JIJ voor jouw angstige kat kunt doen om zijn (dagelijkse) stress te verminderen. Je kunt het zelfvertrouwen van jouw kat vergroten. Je kunt samen zijn stressemmer legen door leuke activeiten. Je kunt jouw kat meer voorspelbaarheid en routine geven. Misschien heeft jouw kat wel pijn of is zijn overgevoeligheid een bijwerking van bepaalde medicatie? En ga zo maar door…

Het feit dat jouw kat wat angstiger aangelegd is, betekent niet dat hij voor altijd maar angstig door het leven moet gaan. Samen kunnen we deze angst verlagen en de hoeveelheid stress in zijn leven verminderen, waardoor jij en jouw kat nog lang én gelukkig kunnen leven.

Meer weten over wat je precies voor jouw angstige kat doen? Ik vertel het je in mijn Masterclass Vuurwerkangst: Training & Management voor katten.

Meer dan alleen een Masterclass

Ik weet uit eigen ervaring hoe frustrerend en demotiverend het kan zijn als je er alleen voor staat. De ene dag gaat de training super, terwijl je de volgende dag weer drie stappen terug moet doen. Vandaar dat ik een Facebook Community heb opgezet rondom deze Masterclass Vuurwerkangst. Zo heb je niet alleen steun aan elkaar, maar kunnen we elkaar ook motiveren en inspireren om door te zetten met de training. Vuurwerktraining is niet een quick fix. Het is een proces van soms wel jaren. Bij deelname aan de Masterclass ontvang je dan ook toegang tot deze Facebook Community.

Het is tijd voor actie. Om jou echt in beweging te zetten, zal ik je na aanschaf een aantal tips per e-mail sturen met daarin specifieke opdrachten die je zullen helpen de vuurwerkangst van jouw kat te verminderen.

Hoewel de opname van de Masterclass Vuurwerkangst slechts 100 dagen tot jouw beschikking staat, ontvang je wel de bijbehorende slides van de presentatie die ik gebruik in de Masterclass. Mijn stappenplan voor vuurwerktraining kun je dus altijd nog op je gemak nalezen.

Misschien baal je, omdat het geen LIVE Masterclass is waar je aan kunt deelnemen. Maar laat me je vertellen, een On Demand Masterclass heeft zo zijn voordelen:

♦ Of het nou maandagmiddag 15.15 uur is of vrijdagavond 21.00 uur. Je hoeft niet te wachten op mij. Begin meteen met kijken of kies een moment dat jou uitkomt. 
♦ Je kunt de masterclass pauzeren, vooruitspoelen én terugspoelen. Komt er even iets dringends tussendoor? Geen probleem, pauzeer de masterclass gewoon. Daarbij hoef je de volgende keer ook niet weer van voorafaan te beginnen, maar kun je eenvoudig skippen naar waar je gebleven was.
♦ Vind je het te langzaam gaan? Je kunt de masterclass versneld afspelen, waardoor je alle informatie in kortere tijd tot je kunt nemen.
♦ Heb je een vraag? Stel die in de chat. Ik zal vervolgens jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden via e-mail.
♦ Test je kennis! Je kunt deelnemen aan alle interacties.

Betere zorg

in samenwerking

Minder stress

op jullie eigen tempo

Versterkt de band

meer vertrouwen

Veelgestelde vragen

Je koopt een On Demand Masterclass; een opname van de Masterclass Vuurwerkangst die heeft plaatsgevonden op 19 oktober 2023.  De link naar de opname van de Masterclass Vuurwerkangst is nog beschikbaar tot 100 dagen na aankoop. Daarna zul je het enkel en alleen moeten doen met de extra tips & opdrachten die ik je per e-mail stuur en de slides van de bijbehorende presentatie, die ik je ook toestuur.

Zodat je meteen kunt beginnen met trainen en niet hoeft te wachten tot ik een nieuwe datum heb geprikt voor een live Masterclass Vuurwerkangst. 

De voordelen van een On Demand masterclass voor jou:

♦ Of het nou maandagmiddag 15.15 uur is of vrijdagavond 21.00 uur. Je hoeft niet te wachten op mij. Begin meteen met kijken of kies een moment dat jou uitkomt. 
♦ Je kunt de masterclass pauzeren, vooruitspoelen én terugspoelen. Komt er even iets dringends tussendoor? Geen probleem, pauzeer de masterclass gewoon. Daarbij hoef je de volgende keer ook niet weer van voorafaan te beginnen, maar kun je eenvoudig skippen naar waar je gebleven was.
♦ Vind je het te langzaam gaan? Je kunt de masterclass versneld afspelen, waardoor je alle informatie in kortere tijd tot je kunt nemen.
♦ Heb je een vraag? Stel die in de chat. Ik zal vervolgens jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden via e-mail.
♦ Test je kennis! Je kunt deelnemen aan alle interacties.

Het is beter voor de kat en beter voor mijzelf.

Veel katten staan niet te wachten op een vreemde in huis, dus dit zou onnodig stress opleveren. Daarbij is training ook context afhankelijk, wat betekent dat ik veelal een stoorzender zou kunnen zijn tijdens een trainingssessie.

Daarbij heeft het ook mijn persoonlijke voorkeur. Ik hoef me geen zorgen te maken over files, reistijd of een volle tank. Ik kan gewoonweg vanaf mijn eigen keukentafel gesprekken aangaan, trainingsvideo’s analyseren en weloverwogen advies geven. Daar ligt mijn kracht.

Absoluut! Het is waar dat het makkelijker is om als kitten al te beginnen met clickertraining of het aanleren van zorghandelingen, maar ook een volwassen kat is nog prima in staat om te leren.

Het kan zijn dat je wat meer tijd en geduld nodig hebt, maar het is zeker niet te laat om op latere leeftijd nog te beginnen.

Het is ook een misvatting dat we tijdens training een kat iets opleggen om te doen. Training is veel meer jouw kat motiveren en duidelijker communiceren met jouw kat. Hetgeen jij ‘eigenwijs’ noemt, zie ik veel meer aan een behoefte aan zelfbeschikking. Training geeft jouw kat juist meer zelfbeschikking. Ik kan training daarom juist alleen maar aanraden.

Daar help ik je graag bij! Zeker voor beginners kan het een hele uitdaging zijn om een start te maken met het trainen van jouw kat. Vandaar dat ik een gratis webinar geef waarin ik in 1,5 uur precies vertel hoe, wat en waarom je moet beginnen met het trainen van jouw kat. Je kunt je hier gratis inschrijven.

Onzeker of de Masterclass iets voor jou is?